Pinchos bij Gewaagd Proeflokaal in Arnhem

Gewaagd Proeflokaal in Arnhem met Pinchos

Lion kon het mooie pand aan De Markt in Arnhem niet voorbij laten gaan. Hij moest en zou er iets moois van maken. Omtoveren tot een heerlijke plek om te genieten van een wijntje en wat fijne hapjes. Dat is zeker gelukt, wat een metamorfose. Het was voorheen nog al volgebouwd en de ruimte werd totaal niet benut. Lion daarentegen heeft de ruimte zeker benut en heeft er iets heel erg moois van gemaakt. Ik zei nog tegen Lion dat je zou denken dat bijna alles al bestaat qua interieur maar toch is het allemaal net weer een beetje anders. Ik heb een heerlijke avond gehad en ik heb het voor je gefilmd zodat je er toch een beetje bij kan zijn.

Bij Gewaagd Proeflokaal

Kan je gaan genieten van een ruim assortiment aan wijnen, keuze genoeg uit heerlijke hapjes en pinchos. Nu hoor ik je denken wat zijn pinchos? Pinchos zijn een broodtapes, dat klinkt misschien niet zo heel bijzonder maar dat zijn ze zeker wel. De basis is altijd stokbrood, hier worden plakken van gesneden en belegd met heerlijke ingrediënten. Het gaat er om dat het gaat om kwaliteit.

Tapas en Pinchos (Pintxos) kun je overal in Spanje vinden. Pinchos komen van oorsprong uit het noorden van Spanje en je moet ze maar zien als het chique broertje van de tapas.

Bekijk hieronder de video.

Gewaagd Proeflokaal

Adres: Markt 38
6811 CJ Arnhem
Telefoon: 026 737 0214