Mies’s 10 food confessions*

Ohhhh ik hou hier van!! Leer mij en mijn voedsel gewoontes kennen! Blogger Leonie van Gewoonwateenstudentjesavondseet.nl startte een nieuwe tag: de 10 food confessions tag. Zij daagt andere bloggers uit dit ook te doen dus nu is het mijn beurt, want ik voel me geroepen voor deze tag. Mijn tien food confessions! WHOEEEE!! Ik weet dat iedereen ze heeft, dus why not!

1. Pindakaas is de best.
Stiekem als niemand kijkt dan graai ik gerust 2 eetlepels pindakaas uit de pindakaas pot en stop die zonder schaamte in mijn mondje.

2. Bak en toetjesprinses Mies.
Ik ben dol op het bakken van taarten en cake, betrap mezelf er elke keer op dat ik de taart in de koelkast niet kan weerstaan. Zo dus de hele dag door aan het snoepen ben en mezelf er kots misselijk eet.

3. Alcohol maakt meer kapot dan je lief is, bijvoorbeeld je lever.
Verslaafd ben aan alcohol en dan vooral wijn of gin tonic, bij mijn favoriete hotspots niet eens meer hoef te zeggen wat ik wil. Alleen JA knikken is genoeg (moet ik me nu schamen?)
20150504_183920_resized 20150519_222813_resized

4. Herkennen jullie dat je altijd meer opschept dan je op kan eten?
Mijn ogen zijn nog steeds groter dan mijn maag. Schep altijd te veel eten op en kan nooit een bord schoon achter laten. Is overigens altijd al zo geweest (sorry mam)

5. Verslaafde foodie hiero! (GUILTY!)
Iedereen om me heen weet dat ik eerst een foto moet maken voordat ze aanvallen. Jongens STOP! Oja………
2014-07-02 13.10.09

6. Champignons zijn toch gemaakt van rubber? Dat wil je toch niet vrijwillig eten?
Champignons zijn voor mij echt een NO-GO. Ik probeer het elke keer weer, maar die rubber achtige rakkers gaan nooit mijn beste vriendjes worden. Helaas!!

7. Figuurtjes in mijn koffie.
Zo bijzonder, hoe barista’s toch die mooie hartjes en figuurtjes in mijn koffie kunnen maken. Al kwijlend en met een schuin hoofd starend verbaas ik me elke keer weer hoe ze het voor elkaar krijgen.
20150511_211158_resized20150519_215958_resized

8. Wijn en tanden poetsen.
Vergeet ik elke keer weer dat ik niet mijn tanden moet poetsen voordat ik wijn ga drinken. Ik kan je vertellen dat dit echt niet lekker is. 

9. Chocola en toetjes verslaafd.
Als ik van te voren weet dat ik ergens ga eten, check ik altijd even de menukaart voor toetjes. Als er iets met chocola of karamel staat, is mijn keuze al gemaakt.
IMG_5003

10. Uiteten.
Meestal kan ik niet kiezen wat ik moet eten, probeer mijn vriend of vriendin op dat moment te sturen dat ze iets kiest wat ik ook lekker vind en zo kunnen we samen delen. Jij een beetje van mij en ik een beetje van jou.
IMG_4911

Let me know wat jouw rare food confessions zijn, ben ik wel heel erg benieuwd naar! Misschien voel ik me zo iets minder gek HAHA!

Liefs M!