Pollmann Arnhem – Kerst met Iittala

Het eerste wat ik dacht toen ik langs de nieuwe winkel van Pollmann liep is WAUW! Als je hier langsloopt dan wil je gewoon even een kijkje nemen. Ik voel me als een klein meisje in een grote snoepwinkel, ik wil alles aanraken en ook alles hebben. De nieuwe winkel aan de Kerkstraat heeft een hele hippe uitstraling, trekt daardoor ook ander publiek aan. Van serviesgoed tot mooie pannen van hoge kwaliteit, je kan het allemaal kopen bij Pollmann.

Voor de mensen die uit Arnhem en omstreken komen weten dat Pollmann een waar begrip is in de omgeving. Mensen komen overal vandaan om deze winkel te bezoeken. Pollmann bestaat al 126 jaar en gaat al meerdere generaties mee. Je kan je voorstellen dat het daarom ook best als een shock kwam dat de winkel aan de Vijzelstraat haar deuren ging sluiten.

Samen met wat andere bloggers kreeg ik een uitnodiging voor een exclusief styling event van het Finse serviesmerk Iittala. Natuurlijk kon ik dit event niet zomaar voorbij laten gaan. Het event vond plaats in de nieuwe toffe winkel van Pollmann.

Samen met visual merchandiser Bob van Iittala zijn wij aan de slag gegaan om onze eigen tafel in te richten voor een perfect gedekte kerst tafel. Want wees eerlijk, als de kerstdagen eraan komen dan maakt iedereen zich druk om wat we moeten eten en wat we aan moeten. Maar waarom kijken we niet eens verder dan dat? Hoe gaaf is het als je met een paar kleine aanpassingen in je servies een hele andere look kan neerzetten? Dat is het idee achter de nieuwe Kerstlijn van Iittala.

iittala pollmann

Iittala is heeft tijdloos veelzijdig servies wat je op allerlei manieren kan combineren. Achter elk servies zit een passend verhaal over hoe het patroon tot stand is gekomen. Met Iittala maak jij je eigen regels. Niks is te gek en door er je eigen smaak en personality in te stoppen kan je echt een statement maken.

Iittala pollmann

Iittala pollmann

Dit is mijn uiteindelijke creatie geworden. Ik dacht oh dat is een makkie en ik kies zo iets uit wat ik mooi vindt, maar dat is toch nog knap lastig!

Iittala pollmann

Tijdens het event heb ik wat beelden kunnen maken, als je het leuk vindt dan kan je hierboven de vlog bekijken.

Nog niet in de nieuwe winkel geweest? Ga gauw een kijkje nemen zou ik zeggen.

Pollmann Arnhem

Adres: Kerkstraat 41, 6811 DM Arnhem
Telefoon: 026 442 4103