Rosti Mepal Tower set beslagkom Margrethe.

De beslagkom Margrethe bestaat 60 jaar en dat wordt gevierd met een speciale tower set van 3. Ik heb een set mogen ontvangen en nu ben ik er dol enthousiast over. Inmiddels gebruik ik de towerset bijna iedere dag want ik vindt het echt te gek! Wat ik een mega pluspunt vind is de perfect sluitende deksels die erbij zitten.

IMG_4896

Ow Mies serieus? Gedraag je gewoon alsjeblieft toch is een keer, dat is zo moeilijk kan ik je vertellen. Maar ik ben gewoon zo blij.

IMG_4882

Zoals je ziet zijn de beslagkommen echt een beauty voor in je keuken. Dit is de Tower set beslagkom Margrethe Red.

IMG_4885

IMG_4880

IMG_4890

Wat ik nou zo handig vindt is dat er deksels bij zitten, voor iedere beslagkom eentje. Dus altijd mogelijk om de beslagkom af te sluiten. Ideaal!

IMG_4888

Bij de set Margrethe beslagkommen horen drie verschillende maten, 1.5 , 2.0 en 3.0 liter, allen met deksel.

IMG_4894

Wil jij ook graag zo’n mooie set hebben of wellicht een van de andere leuke artikelen van Rosti mepal? Neem dan gauw een kijkje en bestel jouw artikel met de kortingscode : Mies15.  Met deze code ontvang je 10% korting op jouw bestelling. Hoe leuk is dat?
Kortom, neem dus gauw eens een kijkje op de website.
https://www.rostimepalshop.nl/

Liefs Mies, X!