TOSTI a la Mies.

 Tosti liefde 2.0

Het fijne aan tosti is dat je alles in een broodje kan stoppen en het wordt altijd lekker. Zelf ben ik echt enorm gek op kaas en daar kan ik geen genoeg van krijgen. Hoe pittiger hoe lekkerder in de kaas vind. Toch vind ik wel dat er kaas op een tosti hoort. Vandaar deel ik mijn favoriet van dit moment.

Wat heb je nodig?

  • Brood naar keus ( ik heb voor deze variant spelt pita gekozen)
  • Gruyère kaas
  • Geroosterde paprika (uit pot)
  • Rucola
  • Pure tomatenpuree of pesto

Wat moet je doen?

Nou dat kan dan bijna niet mis gaan lijkt mij. Zelf verwarm ik altijd de grill even voor zodat de plaat goed heet is. Smeer de pita in met een laagje puree of pesto en doe alle ingrediënten op de pita. Leg de pita net zo lang op de gril totdat de pita mooi gekleurd is en de kaas gesmolten is.

IMG_4814 IMG_4815