BABO CAFÉ ARNHEM

Dit cafe verdient een ere plek op mijn website, want deze plek heeft wel een speciaal plekje in mijn hartje. Deze plek is mijn thuis, naast de sportschool waar ik dagelijks te vinden ben. Ik kom er om te werken, bloggen, leren of om mijn weekend te vieren. Iedereen die mij goed kent weet dat ik hier heel erg graag kom. Ik schaam me er dan ook niet voor dat ze hier precies weten wat ik drink. Als ik ervoor kies om op zaterdagavond een theetje te drinken dan staat binnen 2 minuten mijn wijntje al klaar. We gaan natuurlijk geen thee drinken op zaterdagavond. Dat doe je op maandag maar.

Ondanks dat ik hier al misschien wel 6 jaar kom, is en blijft de service, gastvrijheid en vriendelijkheid hetzelfde. Keer op keer verassen ze me weer en waardoor ik me elke keer weer welkom voel.

Of het nou is om te ontbijten met een heerlijke warme havermout, een goed gevulde boerenyoghurt met granola, of een homemade chai latte. Het is allemaal fijn. Een Pane Royal met gekruide kip en avocado, een clubsandwich of een salade met lauwwarme geitenkaas, spek, gekarameliseerde perzik, walnoten en paddestoelen het kan hier allemaal!

Wil je gezellig alleen zitten, borrelen met een grote groep vrienden, een theetje drinken met een heerlijk stuk homemade merengue taart samen met je hond of met je kleine baby? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Alle ins & outs leren over het zetten van de beste koffie, een barista workshop, latte art, catering of een feestje geven, je noemt het maar!

Mocht je net als ik verslaafd zijn aan de heerlijke koffie? Ze hebben een eigen merk koffiebonen. Deze bonen zijn door de barista’s uit hun eigen team samengesteld. De bonen worden altijd vers gebrand en er zijn verschillende melanges te verkrijgen. Dus zo heb je thuis altijd een heerlijke bak koffie.

Je zal nu wel heel nieuwsgierig moeten zijn, Mies over welke geweldige tent heb je het nu eigenlijk? De enige echte BABO Café. Ga een keer borrelen, dineren, lunchen of ontbijten en laat je mij dan weten hoe het was?

Mocht je het leuk vinden. Hieronder een kleine sfeerimpressie van mijn eigen foto collectie van BABO! (PAS OP, ZOETKAUW SPAM!)

BABO

BABO

BABO BABO BABO BABO BABO BABO

ADRESGEGEVENS

Bovenbeekstraat 28
6811 CV Arnhem026 443 4604
info@babocafe.nl