Favo hotspot Arnhem – Bij Ann.

LET OP: 

Tijdens de coronasluiting ben je bij Ann welkom (voor afhaal)

 

Het is eigenlijk van de zotte dat ik nog geen blog heb geschreven over deze plek. Deze fijne huiskamer waar de geur van vers gebakken ontbijtmuffins je tegemoet komt bij het openen van de voordeur. De plek waar ik als het even kan wel minimaal 1 keer in de week te vinden ben. Of het nou is voor een gezellig kletspraatje, het lezen van de krant of een doppio met een vers gebakken ontbijtmuffin. Of alle drie.

Zodra ik een blik werp naar de balie en alle lekkerst in de koelvitrine klinkt het uit de keuken al Hoi Mies een doppio? Ik heb zelfs nog keuze uit verschillende bonen, dat is toch geweldig. Waar heb je vandaag zin in? Heb je zin in fruitig of chocolade? Binnen 3 tellen staat er een heerlijk geurend bakje voor me klaar met een geweldige tijgerprint. Precies zoals ‘ie hoort, zoals ik ‘m het liefste heb.

BIJ ANN

Het leuke aan Bij Ann is dat alles zelfgemaakt is, van de koekjes bij de koffie tot de taarten en lekkernijen in de koelvitrine. Er is zelfs zoveel keuze dat kiezen heel erg lastig is. Je wil eigenlijk gewoon alles wat er in de vitrine staat. Van oreo brownies, cheesecake tot aan ontbijtmuffins en rocky road. Alle guilty pleasures op je bordje. Ze maken het je iets makkelijker door de geweldige to go doosjes. Als je echt geen keuze kan maken, kan je het gewoon mee naar huis nemen. Of weggeven, soms is weggeven nog leuker dan iets krijgen.

BIJ ANN

Op een zonnige zondagmiddag moet je echt een keer reserveren voor de high tea: Ann’s theepotje. Allerlei zelfgemaakt lekkers, van zoet tot hartig! Gezellig samen met een vriendinnetje genieten van het heerlijke eten. Je proeft dat er heel veel liefde en aandacht in het eten is verwerkt. Heerlijk!

BIJ ANN

Het is natuurlijk wel heel erg lief van mij dat ik mijn favoriete tussendoortje met jullie deel, maar nu hoop ik niet dat vanaf dit moment elke keer de ontbijt muffins uitverkocht zijn. Als jullie er eentje gaan proeven, laten jullie het mij dan weten? Dat vind ik heel erg leuk!

BIJ ANN

Liefs Mies, X!