Boekweit pannenkoeken met whey

Boekweit pannenkoeken met whey

13129382_1699173513664357_1120463302_n

Ja het was weer zo’n zondagavond waar ik me verveelde en perse iets wilde gaan bakken. Alleen een veel voorkomend probleempje aan het einde van de week is dat de eieren op zijn. Nu ben ik gaan improviseren en het resultaat mag er zeker wezen. Ik heb de eieren vervangen voor whey. Dus het werden boekweit pannenkoeken met whey en zonder ei. Deze pannenkoeken zijn een perfecte after workout meal want het bevat heel veel eiwitten.

Wat heb je nodig?( 2 personen)

400 ml amandelmelk of sojamelk
2 scoops whey ongeveer 60 gram (ik gebruikte chocoladesmaak)
100 gram boekweitmeel of havermoutmeel
Kaneel of koekkruiden naar smaak
Boter of olie om in te bakken

Wat moet je doen?

Nou, het gebruikelijke wat je moet doen als je pannenkoeken gaat bakken! Alle ingrediënten goed mixen en lekker bakken maar. De truc is om het vuur niet te hoog te zetten en geduld te hebben. Wat natuurlijk heel erg moeilijk is, maar het werkt echt!

Eet smakelijk! Laat je mij weten als je de pannenkoeken hebt gebakken? Dat vind ik leuk!
Liefs Mies!