Creamy mango framboos sorbet

Mijn vriend en ik kijken in de zomer altijd uit naar bolletjes ijs, zodra de eerste zonnestralen op ons huidje schijnen, zitten we als eerste bij de ijssalon. Meestal zijn de smaken vrij standaard, dus wij bedachten onze eigen versie! Met een beetje hulp van de blender en van mijn lieve zusje, hebben we een heerlijke sorbet gecreëerd.

Wat heb je nodig?

  • 1 mango in stukjes (of bevroren mangostukjes uit de vriezer)
  • 125 vanille roomijs
  • 1 handje bevroren frambozen
  • Sap van 1 citroen
  • 1 handje basilicum
  • Optioneel een scheutje melk (amandel, rijst, soya of gewone melk)

Wat moet je doen?

Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot een smeuïge massa, mocht de substantie vrij vast zijn, voeg dan beetje bij beetje een klein beetje melk of water toe.
Even 10 minuutjes in de vriezer en tijd om op te eten!

IMG_4372