Guilty citroencake

20160111_152218

Wat heb je nodig?

  • Rasp en het sap van 1 citroen
  • 125 ml melk
  • 125 gram boter op kamertemperatuur
  • 50 gram suiker
  • 2 eieren
  • 1 theelepel kaneel
  • 150 gram bloem
  • 1 zakje bakpoeder
  • 1 theelepel zout

Wat moet je doen?

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Klop de boter en de suiker door elkaar. Voeg de eieren doe. Voeg daarna de citroenrasp en het sap van de citroen en de kaneel toe.

Meng de bloem, het zout en het bakpoeder in een kom. Voeg de helft van het bloemmengsel toe en dan de helft van melk. Ga zo door tot dat alle ingrediënten zijn gemengd. Vet je bakvorm goed in en stort het deeg in de vorm. Bak de cake af in 45 minuten.

Laat de cake goed afkoelen voordat je de cake aansnijd of uit het bakblik haalt. Zo voorkom je dat de cake scheurt of breekt.

Eet smakelijk!