Healthbox Me time

Healthbox Oktober ” me time ”

Vertel eens Mies.. De Healthbox is een maandelijkse exclusieve box met healthy en verantwoorde producten. Hoogwaardige producten voor een gezonde lifestyle denk daarbij aan verantwoorde tussendoortjes, multivitamines, natuurlijke huidverzorging of gezonde snacks. Op deze manier kan je kennis maken met producten die je misschien nog niet kent of altijd al had willen proberen. De box wordt gratis thuis bezorgd en het voelt echt als het krijgen van een cadeautje. De box is niet alleen leuk voor jezelf maar ook ideaal om aan een vriendin cadeau te geven. Wees eens een keer origineel en geef een healthbox cadeau!

De Healthbox Oktober

De Healthbox van oktober staat helemaal in het teken van me time en met deze box kan je jezelf heerlijk in de watten leggen.  Niet alleen om de binnenkant te verwennen maar ook zeker om de buitenkant te laten shinen. Met deze box kom je tijdens deze tijd van het jaar met de donkere dagen haast tijd te kort. Hoe lekker is het om even languit op de bank te liggen met een verzorgend sheet masker op je gezicht en een verantwoorde snack in je hand.

 

healthbox me time

Wat kan je in de healthbox van oktober verwachten?

Een heerlijke bio muesli voor s’ochtends door de kwark – Verival €4,80

Gezond verfrissend drankje met groene thee extract – Aspire €1,95

Hoog gedoseerde vitamine D-50 tabletten – Orthica €14,95

Calming & Moisturizing shower gel met Aloe vera – IDC €3,95

Hydraterende spray voor een zachte huid die niet plakt – €5,83

Deo roller die door een combinatie van effectieve mineralen transpiratie sterk vermindert – Erica herbals €6,95

Miracle Clay facial mask hydrateert en verjongt de huid. Zorgt voor een gezondere huid en een betere balans tussen het lichaam en de geest. 100 % natuurlijk, met fruit-, planten- en kruidenextracten – Earth kiss 2 maskers €2,49 per stuk

Gemixte notenbar met chocolade en koffie smaak. Gemaakt met liefde en aandacht van pure ingrediënten, in kleine hoeveelheden – Eat natural €1,60

Gezond verantwoord tussendoortje op basis van noten, zaden, gedoogd fruit en af en toe wat chocolade – Bites we love

De waarde van deze healthbox is ongeveer €50 en je betaald er maar €24,95 voor. Je krijgt voor de helft van het geld een hele mooie box met gevarieerde producten die het zeker waard zijn.

img-20161020-wa0012

Zoals je ziet is onze hond Noavi helemaal blij met de healthbox 😉

Bestellen?

https://healthbox.nl