HOTSPOT: Goed Proeven Arnhem.

Goed Proeven is een industrieel restaurant in de gepimpte wijk Klarendal. Het pand dat van oudsher heeft gediend als stations postkantoor heeft daarmee haar oude charmes behouden. Super hip en happening want altijd als ik er langs rijd dan zit het restaurant goed vol. Door de industriële uitstraling krijgt het een heel huiselijk en warm gevoel. Je kan er terecht voor een lunch, een diner, een kopje koffie en een high tea. Door de veelzijdige menukaarten zit er altijd wel iets voor je tussen wat je lekker vindt. Ze maken gebruik van kleine gerechtjes waardoor je samen kan delen met je gezelschap en ook van elkaar kan proeven, ook wel sharing diner genoemd wat tegenwoordig steeds meer gedaan wordt.

Ze beginnen elke dag met verse producten om zo de perfecte verse sauzen en dressings voor je kunnen maken. Keer op keer een ware smaak sensatie. En ik kan het weten want ik vind het HEERLIJK!

Ik heb samen met een van mijn beste vriendinnetjes Angelique gekozen voor een High tea. We werden heel erg vriendelijk ontvangen en aan een super leuke ronde tafel gezet, we werden gelijk al verwend met een leuke klassieke theepot vol met thee en een doos vol met lekkere smaakjes. Daarna volgden al snel de verse jus ‘d orange en de lekkere hapjes, het varieerde van vers gemaakte scones die nog warm waren met lekkere lemon curd, cream cheese en natuurlijke marmelade tot aan bonbons, gebakjes, petit fours en nog veel meer.

We hebben heerlijk gesmuld en hebben erg genoten, we gaan zeker nog een keertje terug om te genieten van de dinerkaart want dit bezoekje heeft ons wel nieuwsgierig gemaakt. Onderaan kan je ook een filmpje bekijken van wat sfeerbeelden van hoe ‘Goed’ er van binnen uit ziet.

goed-proeven-restaurant-arnhem-1(p-restaurant,6928)(c-0)

 

GOED PROEVEN ARNHEM.

KLARENDALSEWEG 536
6822 GZ ARNHEM

T: 026-321 21 21

http://www.goedproeven.nl/