HOTSPOTS: London City.

Tsja, waar zal ik beginnen. Londen is echt the place to be, dat ten eerste. Je kan er je geluk niet op als je gek bent op winkelen, toerist uithangen door naar de druk bezochte bekende plekjes te gaan en alle mooie gebouwen niet te vergeten.
Toch is het altijd wel lastig om een handige volgorde te maken voor een stedentrip als je ergens nog nooit geweest bent. Ik kan dat niet uit handen geven dus ik ben zelf aan de slag gegaan en hoop dat ik jou hiermee een beetje kan helpen en de last van verminderen. Ik vind het namelijk erg leuk om research te doen en te lezen, zoeken en struinen naar leuke hotspots en plekjes. Wij zijn 3 dagen naar London geweest en we vonden het lang zat, tuurlijk hadden we wel langer willen blijven, maar je loopt zoveel op die dagen dat je echt wel gesloopt bent aan het einde van de 3 dagen. We hebben wel zoiets dat je echt wel weer terug willen naar London. Ik heb wat hotspots en winkels voor je op een rijtje gezet waar het zeker de moeite waard is om langs te gaan. De mensen in London zijn ongelooflijk vriendelijk, als ze ook maar het idee krijgen dat je ergens naar op zoek bent dan komen ze gelijk op je af en vragen je of ze kunnen helpen. Ze gaan dus ook niet weg voordat je echt, echt zeker weet dat je weet waar je heen moet. Zelfs mobieltjes, Google maps en routebeschrijvingen kwamen er aan te pas.

daisy-green-food

 

*DAISY GREEN FOOD*

20 Seymour Street, W1H 7HX

020 7723 3301

hello@daisygreenfood.comwww.daisygreenfood.com

Ik begin met het allerbeste tentje die wij hebben ontdekt, die echt een straat verder zat dan ons hotel, helaas vonden we dit tentje de laatste dag pas anders waren we hier echt vaker gaan eten! Het is een knus, schattig artistiek tentje met super lieve meiden. De focus op gezondheid, goede koffie en zelfgemaakte lekkernijen van Aussie is te danken aan Prue. We hebben hier de laatste dag een heerlijk ontbijt gehad, mijn zusje koos voor de quinoa en havermout pap met zaden, noten, vers fruit en agave siroop! Goede keus zus! Ik koos zelf voor Marco’s famous banana bread! OH MEN! Ik heb dat geweten, het was echt hemels! Je MOET hier echt langs gaan als je op de Oxford street bent.

 

782X378-px-PRET-A-MANGER-05_0Ik begin gelijk maar met de beste plek om een gezonde snack of lunch te scoren.

 

*PRET-A-MANGER*

Ik kan wel een adres op gaan zoeken maar deze tent zit werkelijk waar op elke hoek van de straat, je kan er gezonde snacks, sapjes en allerlei goodies krijgen! Met een lekker kopje organic green tea of een chai tea latte verlaat je het pand om te genieten van je snelle lunch. (super handig als je op stedentrip bent)

video.yahoofinance.com@0c15ac80-566c-3267-897f-982c3aaddf98_FULL

*STARBUCKS COFFEE*

Starbucks vind je letterlijk net als Pret op elke hoek van de straat! Echt ongelooflijk hoeveel winkels een bedrijf kan hebben en ook overal even druk! Hier haalden wij lekker een koffie of thee voor onderweg en soms voor tussendoor een lekkere snack!

???????????????????????????????

*THE SPAGHETTI HOUSE*

Als je net als wij gek zijn op Italiaans eten dan moet je hier een keer heen gaan als je in London bent! Er hangt een heerlijke Italiaanse sfeer en het enige wat hun belangrijk vinden is het jou naar de zin te maken en om echt simpel maar smaakvol Italiaans eten te serveren. We hebben allebei genoten van een heerlijke pasta en van de gastvrijheid. Deze tent zit overigens door heel London verspreid en hebben 12 restaurants.

holland_barrett

* HOLLAND & BARRETT*

Als je in Nederland gek bent op De Tuinen, dan is het zeker de moeite waard om naar deze winkel te gaan. Health foods en natural remedies, de zinnetjes verklaren het al. Hier kan je alle gezonde stuff krijgen. Deze winkel zit net als alle andere winkels ook meerdere keren in heel London.

Ik hoop dat je wat aan deze informatie hebt gehad en als je binnenkort naar London gaat, heel veel plezier!
Enjoy! X M!