Professor Grunschnabel* Natuurlijk ijs! – geschikt voor allergieën.

Flavour your world!

Grunschnabel? JA! Professor Grunschnabel, door de naam word ik al nieuwsgierig. Ik zal jullie eens wat meer vertellen over deze beste man voordat we overgaan op het echte werk. Het bedrijf werd opgericht in 2003 door Pepijn Ornstein, zijn liefde voor voedsel, koken en lekker eten deed hij op in Brazilië, waar hij opgroeide.

Hij besloot wat lekkers te gaan maken voor mensen die nooit wat lekkers mogen, in verband met hun allergieën. Jarenlang is hij bezig geweest om zich te laten inspireren en de meest bijzondere smaak combinaties te maken. Zo is nu een uiterst vernieuwende collectie 100% plantaardige ijsrecepten tot stand gekomen!

Nu heb ik al een paar smaken mogen proeven en nu wil ik graag mijn mening met jullie delen.

20150612_143238Ik heb gekozen voor de smaak Brasil basil lime met vers geperst limoen- en sinaasappelsap en verse basilicum. Verassende smaak, super fris en heerlijk licht, dat snufje basilicum maakt het compleet. Een perfecte balans tussen de smaken als je het mij vraagt.
20150612_143306Hallo, ja? Even aandacht voor het ijsje, ik weet wel dat jullie net als ik afgeleid waren door het leuke uiterlijk van de ijsjes. Maar de structuur, daar zeg je U tegen! Ik moet eerlijk zeggen dat ik op voorhand geen hele hoge verwachtingen had van een ijsje dat door iedereen met allergieën te eten is. Vooral omdat je dan vaak een suffe saaie structuur/smaak verwacht. Maar eerlijk is eerlijk, WAUW! Grunschnabel heeft er een fan bij.

20150615_113435Word je toch vrolijk van?
20150615_113447Hier een aantal smaken van de creamy serie. Ik ben erg benieuwd naar, kan eigenlijk niet kiezen. Wil ze allemaal proberen!

Professor Grunschnabel ijs is:

  • Heerlijk ijs met een volle, verfijnde, zeer zuivere smaak, dat toch verrassend licht op de maag ligt.
  • Een breed assortiment spannende smaken.
  • Topkwaliteit natuurlijke, plantaardige ingrediënten; echt vers fruit, verse kruiden, verse bourbon vanille en prachtige specerijen.
  • Alle kleuren in ons ijs komen van de natuurlijke grondstoffen die ons ijs smaak geven, we gebruiken geen andere kleurstoffen.
  • ‘Creamy’ (C) smaken op basis van kokosmelk, zeer zuivere ‘Fruity’ (F) smaken op basis van fruit en kruiden.
  • Het ijs is lactose-vrij, gluten-vrij, soja-vrij, geschikt voor vegetariërs & veganisten,  halal & kosher / parve.
  • Vrij van kleurstoffen, conserveringsmiddelen en synthetische geur- & smaakstoffen.

Wij blij, want in Arnhem is dit ijs te verkrijgen bij Hemels Espressobar & Patisserie.
20150612_140607

Adres: Kerkstraat 3, 6811 DL Arnhem
Telefoon: 026 260 0369
Laat je het mij weten als je langs bent geweest en het ijs hebt geprobeerd?
Eet smakelijk! X Mies.