Review Smaakt crackers en sandwichspread.

Smaakt 

Is een bedrijf wat pure producten levert die vrij zijn van toxische bestrijdingsmiddelen en de producten houden daardoor een intens hoge puurheid. Geheel diervriendelijk en goed voor de wereld. Zonder toevoegingen en geheel biologisch dat betekent goed voor de wereld en goed voor je lijf. Ze streven naar een gezondere wereld waarin de natuur zijn werk kan doen.

Smaakt stond met een stand op de Huishoudbeurs en ze vroegen mij of ik een verhaaltje wilde schrijven over 2 producten, dus bij deze.

IMG_4796

 

Smaakt mini cracker tamari

Zelf vond ik de crackers erg lekker en vooral in combinatie met de sandwichspread, dat was ook de tip die de standhoudster aan mij gaf, om het met elkaar te eten. Mijn vriend daarin tegen vond de cracker wat minder lekker. De textuur van de crackers was erg knapperig en precies het juiste formaat. De crackers smaken een beetje zoutig en daar ben ik zelf persoonlijk erg fan van.

Ingrediënten

Gebuild tarwemeel, water, zonnebloemolie, sesamzaad, havervlokken, tamari, (sojabonen, zout, koij,) knoflook.

Perfect dus, geen rare toevoegingen of E-nummers.

Smaakt Sandwichspread Tomaat Paprika

De sandwichspread is echt iets wat je geproefd moet hebben, het smaakt een beetje naar een tomaten tapenade. Ik ben fan. De structuur is niet te grof, precies zoals ik het lekker vindt. Licht spicy en dat is helemaal mijn ding, ik kan niet wachten om de andere smaken te proeven.

IMG_4800

Smaakt levert onder andere de biologische merken Smaakt en Raw Super Food. Hun producten zijn onder andere verkrijgbaar bij Jumbo, Plus, Hoogvliet en Coop. Ze willen de producten voor iedereen beschikbaar stellen. Dat is ook de reden voor het opzetten van de webshop. Zo kan je, waar je in Nederland ook woont, in de webshop bestellen en thuis laten leveren.

* SMAAKT *

de Smaakspecialist
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

Telefoon: +31 (0) 76 565 6709
Email: info@smaakt.nl

http://smaakt.biedmeer.nl/

(gesponsord)