Samenwerking met Albert Heijn & ChicksLoveFood

Als een klein kind zo blij rende ik rond over de galarij met een grote witte doos in mijn handen, niet wetende wat er in zou zitten. Toen ik de doos eenmaal opende, was ik blij verrast. Het leek wel kerst! Een hele doos vol met heerlijke ingrediënten en gezonde snacks, WAUW!

Ik heb deze health box ontvangen omdat ik samen met Elise&Nina van de leuke foodblog ChicksLoveFood mee doe aan een actie van de Albert Heijn, om nieuwe producten te testen.

Nu mijn favoriete product uitkiezen, tsja. Dat is heel erg lastig aangezien ik heel erg van eten houd. Wordt het de chocolade of toch de boerenkoolchips? Uiteindelijk heb ik voor de boerenkoolchips en de Belvoir Pressed Juice gekozen. Alleen de verpakking van de Juice kon ik al niet weerstaan. I love de verpakking van de Juice, net als de verpakking van de boerenkoolchips die trouwens ook echt hip is!

En dan is het tijd om die goed verpakte Juice maar eens te proberen. Een glaasje vol, een flinke slok… NEEEEEEE, mierzoet!! Oeps. Even de verpakking lezen en wat blijkt… limonade. Eigen schuld, had ik maar beter moeten lezen! Erg lekker die limonade, heerlijke zomers zoete limonade om de dorst te lessen.
Wat de boerenkoolchips betreft, ik ben een echte ‘chips-kenner’ dus wist na het proeven van een chipje al hoe lekker en verslavend deze boerenkoolchips kan zijn! Ik heb de Double Pepper variant gekregen die de volgende ingrediënten bevat: boerenkool (52.54%), rode paprika, cashewnoten, chili, gist en keltisch zeezout. Perfect! Geen vreemde toevoegingen maakt het al gauw goed. Heerlijk vervanger van een zak Lays chips, mocht je een keer niet willen zondigen! Ik hou er van. Zeker de moeite waard om te proberen.

IMG_4783SUPRISE!

IMG_4766Ik was zelf heel erg te spreken over de noodles van het merk Hakubaku, dus ik kon niet wachten om ze uit te proberen. Ik heb zelf gekozen voor de Soba noodles want die zijn gemaakt van boekweitmeel. Top!

IMG_4771

IMG_4772

Liefs, Mies van Mies’slife.