Culinaire Wijn Spijs wandeling Arnhem (VIDEO)

Culinaire wandeling Arnhem

De wijn spijs wandeling, wel eens van gehoord? Wij waren er bij hoor, de proefwandeling door Arnhem. Met een leuk koppel ga je langs verschillende geselecteerde restaurant’s in Arnhem. Daar krijg je een heerlijk gerecht met een bijpassende wijn. Ik moet zeggen toen ik te horen kreeg welke restaurant’s er mee doen, was ik blij verrast. Deze restaurant’s koken op hoogstaand niveau waar de prijs kwaliteit verhouding erg goed is.

Zo’n wandeling kan je boeken voor een verjaardag, een leuk uitje met je team, collega’s of natuurlijk als vrijgezellenfeestje. Ik zou het wel weten hoor, als ik zou gaan trouwen dan kan ik mezelf geen beter vrijgezellenfeestje voorstellen. Je betaald een bedrag van ik geloof 50 euro en daar zit alles bij in begrepen. Als je bekijkt wat voor een gerechten het zijn dan is het echt een heel fijn bedrag. Voor meer informatie kan je terecht op WijnSpijs. Het is een fijne culinaire wandeling door Arnhem.

Ben jij benieuwd wat je kan verwachten bij zo’n wijn spijs wandeling? Bekijk dan snel even mijn video hieronder.

Meer info over de Culinaire Wandeling.

Wij organiseren de Culinaire Wandeling één en soms twee keer per jaar in een stad.
De Culinaire Wandeling is een leuke manier om de beste restaurants van je stad te ontdekken in combinatie met een frisse wandeling. Meestal hebben wij 6 of 7 restaurants geselecteerd, soms één meer of minder.
Je wandelt (meestal) op een zondag van 12.00 tot 17.00u langs deze restaurants. Je krijgt van ons toegangskaarten en een routebeschrijving. Je loopt met je eigen gezelschap en in je eigen tempo de route langs de zeven restaurants die je van ons thuisgestuurd krijgt. 
Ook leuk: de aanschuiftafel!
Bij elk restaurant krijg je een gerechtje met bijpassende wijn. Dieetwensen kun je tijdens het bestellen van kaarten doorgeven. De restaurants serveren ook een vegetarisch alternatief: gewoon aangeven bij de dieetwensen.
De kaarten kosten tussen de €55 en €65. Per bestelling krijg je naast de kaarten en routebeschrijving ook een heel leuk proefboekje thuisgestuurd. Er worden maximaal 400 kaarten verkocht. Wees er dus op tijd bij.