About Miesslife

Mijn naam is Michelle en ben 23 jaar, werkzaam als top hairstylist bij een hele leuke salon in Arnhem.  Over mijn hobby’s hoef ik niet lang na te denken…koken, shoppen, afspreken met vriendinnen en het afstruinen van Instagram en internet op zoek naar leuke inspiraties om vervolgens weer te komen tot heerlijke nieuwe recepten! Ik heb nooit echt overgewicht gehad maar was gewoon niet tevreden met mijn lijf. Sinds ik veel bewuster ben gaan eten ben ik al 15 kilo afgevallen. En geloof me, ik eet ook nog toetjes!

Waarom ben ik bewust gaan eten?

Ik had al meer dan 7 jaar een opgezet gevoel en hevige buikpijn. Meerdere malen ben ik hiervoor bij de huisarts geweest die mij niet serieus nam, ‘ik moest er maar mee leven’. Ik besloot om zelf maar eens op onderzoek uit te gaan. Op internet vond ik veel over het aanpassen van je voedingspatroon wat ik vervolgens ook op mijn eigen situatie ben gaan toepassen. Veel mensen hadden baat bij het stoppen of minderen van eten dat gluten en/of lactose bevat. Zo gezegd zo gedaan! Ik ben er in het begin helemaal mee gestopt maar begon het na een tijdje toch wel te missen. Ik begon steeds meer zelf klaar te maken om alle e-nummers en additieven in kant en klaar maaltijden te mijden. Dat ging me steeds makkelijker af en het werd ook steeds leuker! Van zelf brood maken tot havermout creaties en andere lekkere verantwoorde snacks voor tussendoor. Inmiddels heb ik door o.a. aanpassen van mijn eetpatroon al veel minder last van mijn buik!

Sport?

Ik sport 2/3 keer in de week met gewichten en 2/3 keer in de week cardio. Ik merk dat sinds ik regelmatig sport, mijn lichaam steeds meer verandert. Dat werkt zo motiverend! Ik ben me er van bewust dat als je wat wilt bereiken met je lichaam, je er zelf ook hard voor moet werken!