Mijn nieuwe beste vriend – Flipbelt

Hallo lieve allemaal,

Al een tijdje rommelt het gevoel in mijn onderbuik om het roer even helemaal om te gooien en het anders te gaan doen. Aangezien sporten een onderdeel van mijn leven geworden is ben ik van plan om jullie mee nemen in deze wereld. Het is namelijk een wereldje op zich. Ik ben continu bezig met het plannen van mijn sportdagen en rustdagen. De hele tijd bezig met wat ik moet eten en wat ik absoluut niet moet eten. Ik ben bezig om te werken aan de beste versie van mezelf. Ik voel me kiplekker en het lijkt me leuk om jullie er wat meer over te vertellen. Wat kan je verwachten? Meer gezonde receptjes, lifestyle reviews, sport gadgets en allerlei andere leuke dingen.

Daarom trap ik graag af met deze geweldige gadget. Een tijdje geleden kreeg ik deze riem opgestuurd. Meestal ben ik vrij sceptisch als het aankomt op gadgets voor bij het sporten. Normaal gesproken heb ik echt zoiets van laat maar zitten want het valt toch altijd tegen. Nu is  echt het tegenovergestelde gebeurt. De nieuwe Flipbelt is echt een verrijking van mijn leven. Nou kan ik natuurlijk een verkooppraatje gaan ophangen tegen jullie, maar ik ben gewoon eerlijk zoals altijd.

aqua aqua_stuff

Ik heb de Flipbelt classic en ik heb gekozen voor een maat S en de kleur aqua. Een lekker fris kleurtje voor de zomer. De riem zit echt als gegoten en wat ik vooral erg fijn vind is dat ik de riem niet voel zitten. Gemak dient de mens en dat slaat echt op mij. Ik ga niet meer sporten en vooral hardlopen zonder mijn Flipbelt. Het is echt mijn nieuwe beste vriend.

2016-06-29-17-54-01

Als je hier een la opentrekt dan vallen er vast en zeker een paar mislukte sport gadgets uit. Wat mijn grote probleem is, dat ik altijd een grote smartphone bij me draag. Die zit tenslotte aan mijn hand geplakt maar normaal gesproken kan mijn lieve Samsung Note 3 dus niet mee omdat ‘ie veelte groot is voor in mijn zak. Wat ook weer betekent dat ik mijn sportactiviteit niet kan tracken. Allemaal tegenvallers dus. Nou deze fijne Samsung past dus WEL in de Flipbelt, hoe fijn is dat?! Samen met mijn grote sleutelbos, een beetje geld, mijn pinpas. Kort om, deze riem moet jij hebben!

IMG_20160629_175623

Nu denk jij vast die MOET ik hebben, maar welke maat moet ik hebben? Ik hoor je denken. Ik had hetzelfde probleem, nu hebben ze op de website een heel fijn maten tabel beschreven. Want de Flipbelt moet tenslotte wel fijn zitten, niet afzakken maar ook niet omhoog kruipen. Informatie & Maten Tabel.

2016-07-06-08-18-45

Wil jij nou zo’n Flipbelt bestellen? Dat kan via de onderstaande website en daar ga je echt geen spijt van krijgen. Laat je mij weten hoe jij de Flipbelt ervaart? Ik ben erg benieuwd naar je mening.

Bedankt Flipbelt Benelux